Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Perfectionisme 

De wereld draait door is voor veel mensen een bekend televisieprogramma. We willen steeds meer presteren, steeds meer hebben, alles moet steeds sneller, we willen alles onder controle hebben, alles moet perfect zijn. 

We kunnen onszelf simpel de vraag stellen wat is perfect?Wanneer we onze eigenheid kunnen uitdrukken met al onze unieke talenten en uniek emotionele zijn, onze basisbehoeften voldaan worden en emotioneel daardoor in balans zijn, leuk werk, leuke school , hobby's , bewegingsvormen, sociale contacten en activiteiten, ontspanning, een fijne plek om te wonen en genoeg voedsel hebben dan is dat perfect. Van alles wat. Natuurlijk is en blijft het leuk om te dromen en wensen te hebben....., maar wel vanuit tevredenheid met alles wat je al hebt dat is perfect én gelukkig zijn.

De media laat ons vaak de indruk krijgen dat het hebben van vakantie (s) waar dan ook, de nieuwste auto, smartphone, tablet, designmeubel, merkkleding, die topjob, alle ballen in de lucht houden, de plekken waar je heen moet, nou ja noem maar op nodig is voor het perfecte geluk. Laat je niet gek maken! 

Voldoe simpel aan je diepe basisbehoeften en dan weet je dat het perfect is voor jou. Wat men ook van je verwacht, denkt of zegt. kies voor je harte wensen en bewaak je grenzen.

Wanneer je uit balans raakt doordat je alles maar in de hand wilt houden en niets kan laten vallen, simpel wat aanpassingen doet in je denk en handelswijze dan wordt  perfectie destructief.